Moeflonstraat 5
7314 PM APELDOORN
☎ 06-21987803

Ons Bedrijf

JVE Schilderwerken is een vertrouwd adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en vastgoedbeheer voor bedrijven, verenigingen van eigenaren, instellingen en uiteraard ook voor particulieren.

Ons bedrijf bestaat sinds 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

Tevens hebben wij onze werkzaamheden uitgevoerd in het sportcentrum “Omnisport in Apeldoorn” en het “Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent, Belgie”.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan schilderwerk in en rond het huis, behangen, glaszetten, houtrotreparaties en wandafwerking. In houtrotreparaties zijn wij gecertificeerd.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.