Moeflonstraat 5
7314 PM APELDOORN
☎ 06-21987803

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Gelderland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Apeldoorn, Beekbergen, Vaassen, Zwolle, Arnhem, Deventer en Amersfoort.

Tevens hebben wij onze werkzaamheden uitgevoerd in het sportcentrum “Omnisport in Apeldoorn” en het “Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent, Belgie”.

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en vastgoedbeheer voor bedrijven, verenigingen van eigenaren, instellingen en uiteraard ook voor particulieren in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in schilderwerk in en rond het huis, behangen, glaszetten, houtrotreparaties en wandafwerking. In houtrotreparaties zijn wij gecertificeerd. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wij zijn aangesloten bij de  Betere Schilder.       

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.